Leírás és Paraméterek
Olyan sokoldalú, mindennap használni fogod
Sütő, mikrohullámú sütő, fagyasztó, hűtőszekrény és tálalhatjuk is!
MIÉRT ÉPPEN AZ ULTRAPRO?
- Könnyű, masszív, tökéletes hagyományos és mikrohullámú sütőhöz.
- Hűtőben vagy fagyasztóban tárolható.
Még sokoldalúbb felhasználáshoz, a megfordított tetőket használhatjuk sütőtálcaként!
Nyűgözzük le a rokonokat!
Finom, akár egy családnak is elegendő mennyiségű étel az UltraProban készült.
Mehet a sütőbe!
Tökéletes, könnyű tál, amelyben megsütheted kedvenc ételedet és őszi receptedet – így igaz, hagyományos sütőben vagy akár mikrohullámú sütőben.
A fagyasztóból a sütőbe, hűtőből a mikrohullámú sütőbe.
Első ránézésre senki sem mondaná meg az UltraPro-ról, hogy egyszerre alkalmas sütőben és mikrohullámú sütőben, illetve az asztalon és a hűtőben való használatra is. De te tudod!
- Anyagának köszönhetően az étel nem tapad le.
- A modern design különlegessé varázsolja az asztalt.
Ez az első és mindmáig egyetlen edény, amely 3 különböző tulajdonságot egyesít magában: használható a hagyományos sütőkben, mikrohullámú sütőben és a tálaláshoz is. A Ultra Pro megalkotása a műanyaggyártás csúcsát jelenti!
Csúcstechnológiával előállított edény, mely különleges alapanyagból, az ún. likvid kristály polimerből készült. Ez az alapanyag teszi lehetővé, hogy a terméket mikrohullámú és hagyományos sütőkben egyaránt lehessen használni, valamint kivételes hőtűrő képességet ad az edénynek.
Az Ultra Pro -25°C-tól + 250°C-ig hőálló. Max hőfokon (250°C-on max 2 órát szabad használni!)
Rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amivel pénzt időt és energiát takaríthatsz meg, és egészséges ételeket készíthetsz és tálalhatsz!
Az edények szilánk mentesek. A fedő biztosan illeszkedik, mégis könnyen levehető. A főzési idő rövidebb, mint a hagyományos tepsiknél, mivel a tető összegyűjti a párát és visszacsepeg az edénybe,Emiatt a húsokhoz és a zöldségekhez nincs szükség víz hozzáadására!
A tetőt mindig magadtól távol tartva emeld fel, hogy a gőzt távol tartsd. A két füle alatti rész egy picit vastagabb, hogy nagyobb legyen a fülek teherbíró képessége. Fontos, hogy mindig két kézzel vegyük ki, mivel egy kézzel tartva az étel teljes súlya egy pontra nehezedik, és a tál sérülhet!
Lehetőségünk van arra is, hogy a főételt és a köretet egyszerre készítsük el: Helyezzük az edénybe a húst, a tetőbe pedig a köretet (rizs, burgonya, zöldség) és a kettőt egymásra helyezve süssük. Sok időt és energiát spórolhatunk így meg!
Hasznos tudnivalók!!!
- az elkészült ételeket kizárólag műanyag eszközökkel merjük ki, mert a fém eszközök, kések felsértik a felületét!
- szeleteléshez vedd ki az ételt egy vágódeszkára!
- ha kenyeret vagy süteményt sütsz, és azt tapasztalod, hogy a kisült tészta azonnal nem jön ki, pár percet várni kell! Nem szabad az asztallaphoz ütni, mert eltörhet! Ugyancsak kárt tehet az edényben, ha fagyott csontos húst próbálsz beleeröltetni!
- Grillezni, gáztűzhelyen, villany - vagy kerámialapos tűzhelyen használni nem szabad: az egy pontra koncentrálódó hő megolvasztja az edényt!
Tisztítási útmutató
- Mindig mosd el az új terméket az első használat előtt!
- Mosogasd el meleg, mosószeres vízzel, és öblítsd el alaposan!
Előfordulhat, hogy a keresett termék (pl. új akciós) még nem érkezett meg, vagy éppen elfogyott. A szállítási határidő 1-15 munkanap között változhat a saját és a képviselet készlete alapján! Nem tudjuk követni a bolti készlet folyamatos változását... Ha születésnapra, esküvőre, házavatóra vagy karácsonyra szeretné ajándékba, egy gyors egyeztetést követően biztosan találunk megoldást :)