Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket szolgáltatásaink fejlesztésében. Továbbbi információ

Univerzális tisztítószer L.O.C.™ 1000 ml - Amway

3.600 Ft
3.420 Ft
180 Ft 5%
Menny.:db
Átvételi módok, szállítási díjak
Fizetési módok

Univerzális tisztítószer , mely hatékonyan elbánik a kosszal és szennyeződéssel.

Méret: 1000 ml

Szerezhető hűségpontok: 104
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. február 28.
Gyártó: Amway
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az L.O.C™ Univerzális  tisztítószer az első biológiailag lebomló iparilag előállított háztartási tisztítószer*, mely hatékonyan elbánik a kosszal és szennyeződéssel, így higiénikusan tisztává teszi otthonodat.

Kiemelkedő tulajdonságai:

Most minden eddiginél fontosabb, hogy biztonságos és tiszta otthont tudjunk teremteni saját magunk és családunk számára. Szerencsére az L.O.C.™ Univerzális tisztítószerrel könnyen makulátlan tisztaságot tarthatsz az otthonodban. Ez a hatékony, univerzális tisztítószer mindenfajta kosszal, lerakódással és szennyeződéssel elbánik minden mosható felületen, így ragyogóan friss megjelenést és illatot kölcsönöz otthonodnak. Biztos lehetsz benne, hogy semmilyen káros anyagot nem viszel be otthonodba, mert az L.O.C.™ Univerzális tisztítószer természetes forrásból származó összetevőkből készült, és nem tartalmaz foszfátokat, maró hatású savakat vagy klóros fehérítőt. Ráadásul teljes mértékben biológiailag lebomló.

Fontos tudnivalók:

  • Hatékony, csíkmentes ragyogás természetes eredetű, mégis kiemelkedően hatékony összetevőkkel.
  • Az Amway BIOQUEST FORMULA™ összetételét tartalmazza, mely természetes eredetű összetevőből áll, így nem károsítják a környezetet.
  • Minden mosható felületen használható.
  • Öblíteni nem szükséges. Csak mosd le a felületet, és kész.
  • Ez a biztonságos összetételű termék több mint 50 éve szolgálja a családokat.

Használata:

  • Adagolj 30 ml L.O.C.™ Univerzális tisztítószert 5 liter vízhez egy vödörben.
  • Mosd le a felületet, és szükség szerint szárítsd meg. Öblíteni nem szükséges!
  • Ha permetként használod kisebb területek tisztításához, az Amway™ Permetszóró flakonban keverj össze 50 ml L.O.C.™ Univerzális tisztítószert 450 ml vízzel. Permetezd a felületre, és töröld szárazra. Nem kell leöblíteni, de a permetet a keverést követő 30 napon belül használd fel.  
  • Végül, ez a sokoldalú tisztítószer segíthet megőrizni a kéz higiéniáját és tisztaságát is. Kéztisztításhoz használd koncentrált állapotban, majd öblítsd le a kezed.
*  A biológiai lebomlóképesség vizsgálata szerint az L.O.C.™ Univerzális tisztítószer minden összetevője biológiailag lebomlik, túlteljesítve ezzel az EU követelményt, mely csak a felületaktív anyagok biológiai lebonthatóságát írja elő. 
A Verify markets által 2021-ben végzett kutatás alapján.
Jelen állítások szempontjából a biológiai lebomlás meghatározása: az anyagoknak az a képessége, hogy napfény, víz és mikrobák hatására a természetben megtalálható anyagokra (vízre, CO2-re és ásványi anyagokra) bomlanak le.

FIGYELEM:

 Súlyos szemirritációt okoz. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel, több percen keresztül. A kontaktlencsék eltávolítása, ha megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék flakonját vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Metilizotiazolinont tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Összetevők

Összetevő neve CAS szám Általános megnevezés
Water 7732-18-5 Víz
Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anionos felületaktív anyag
C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Nemionos felületaktív anyag
Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Amfoter felületaktív anyag
Sodium Chloride 7647-14-5 Konyhasó
Citric Acid 77-92-9 Szerves sav (pH-szabályozó)
Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Illat
Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Tartósítószer
Methylisothiazolinone 2682-20-4 Tartósítószer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.