Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket szolgáltatásaink fejlesztésében. Továbbbi információ

TUPPERWARE

A Tupperware háztartási műanyag edényei segítséget nyújtanak a hűtőben való frissentartáshoz, a tároláshoz, a konyhai előkészítéshez, a szervírozáshoz, a mélyhűtéshez, a mikrohullámú sütőben való főzéshez, sütéshez és melegítéshez.

 

Cégtörténet

Tupperware története 1946-ban kezdődött Amerikában, amikor a céget alapító Earl Tupper kifejlesztett egy egyedülálló alapanyagot, és ebből megalkotta az első „Csodatál” elnevezésű edényt.
Visual

Az orlandoi központú cég ma a világ több mint 130 országában van jelen, és fogalom a háziasszonyok körében. Ma a Tupperware szerte a világon több, mint 1.500.000 embernek biztosít munkalehetőséget. A világon összesen 19, Európában pedig 4 országban, Belgiumban, Franciaországban, Portugáliában és Görögországban működik Tupperware gyár.

A Tupperware termékek tudatos termékfejlesztés eredményeként kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek: rendkívül praktikusak, az edények normál használat mellett nem deformálódnak, nem veszik át a bennük tárolt élelmiszerek illatát és jelentős részük mosogatógépben is mosogatható.

A Tupperware mindenkori vezérelve: „Nem mindennapi formatervezés a mindennapokhoz.” Ez a törekvés a mai napig érvényes. A vállalat tervezői rendszeresen nyernek el Európában és Ázsiában rangos formatervezési díjakat. A forma mellett a minőségnek is kiemelkedõ szerepe van: rendeltetésszerű használat mellett a termékekre a cég 30 év garanciát vállal, illetve állandó termékeihez biztosítja a folyamatos kellékellátást is.

Garancia

Visual

A Tupperware termékeket 50 különféle műanyagból állítják elő. A legtöbbször felhasznált anyagok a polietilén, a polipropilén és a polikarbonát. Egyetlen műanyagnak sincs csak jó, vagy csak rossz tulajdonsága. A Tupperware azonban a különböző műanyagok legjobb tulajdonságait egyesítik.

Minden felhasznált anyag megfelel az EU-Normáknak (80/590/EEC), ezért használatuk ártalmatlan az élelmiszerekre.

A gyártási-, vagy anyaghibás termékeket készségesen kicserélik. Ha elveszett, vagy nem megfelelő használat miatt tönkrement termékének egy darabja, megrendelheti a szükséges kelléket mindaddig, amíg az alaptermék a katalógusban szerepel. Garanciális csere és kellékrendelés esetén a színváltoztatás jogát fenntartjuk! A katalógusban található termékek – a Mikrós Rizsfőző Edény, a Mikrós Delikát, az UltraPro-k, a Polytupperek, MikroSéfek a MikroGourmet és a Szilikon termékek kivételével – nem mikrohullámú sütőben való használatra kifejlesztett termékek, ezért ezeknek a mikrohullámú sütőben keletkezett esetleges károsodásáért a cég egy termék esetében sem vállal garanciát. A garancia nem vonatkozik olyan termékre, amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, helytelenül tároltak, vagy nem tartották be a termékhez tartozó használati útmutatón lévő utasításokat. Nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásnak minősül különösen, de nem kizárólagosan a termék leejtéséből, erős ütődéséből, éles tárgyakkal való érintkezéséből, túlhevítéséből eredő törés, mechanikai sérülés, karcolás; helytelen tisztítási módszerek által keletkezett karcolások, elszíneződések, fémedények és kések esetében a rozsdamentes acél elszíneződése, foltok keletkezése az edény belső vagy külső felén. A garancia nem vonatkozik továbbá a rendes használatból eredő olyan kopásra, fakulásra, színelváltozásra, mely a rendeltetésszerű használatot nem gátolja.

Rendezés: