Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket szolgáltatásaink fejlesztésében. Továbbbi információ

Rozsdamentes fémszivacs DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ (4 db) - Amway

Méret
4 db
Szín
acél
3.000 Ft
2.700 Ft
300 Ft 10%
Menny.:db
Átvételi módok, szállítási díjak
Fizetési módok

Rozsdamentes fémszivacs.

4 db

Szerezhető hűségpontok: 82
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 08.
Gyártó: Amway
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Karcolás nélkül eltávolítja a rászáradt ételmaradékot és a zsiradékot. A DISH DROPSTM SCRUB BUDSTM Rozsdamentes fémszivacs kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, tartós és sokoldalúan használható. Tökéletes a rászáradt ételmaradékok eltávolítására a nem tükörfényes felületű serpenyőkről, grillrácsokról és forgónyársakról, vagy a kosz eltávolítására a kerekekről és szerszámokról.

  • A DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ sokoldalúan használható, például üvegedények, grillrácsok, de akár kerekek és szerszámok tisztításához is.
  • Gyümölcsök és zöldségek dörzsöléséhez is kiváló, és biztonsággal használható az iCook™ rozsdamentes acél edényeken, illetve más bevonat nélküli főzőedényeken anélkül, hogy a felületet megkarcolná vagy károsítaná.
  • A DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ Rozsdamentes fémszivacs több mint kétszer hosszabb élettartamú, mint a rozsdamentes fém dörzsszivacsok, és négyszer hosszabb
  • élettartamú az acélgyapot párnáknál.
  • Könnyen leöblíthető, mosogatógépben mosható.

A DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ a házon kívül és belül egyaránt használható. Annyira kíméletes, hogy nem karcolja meg az edényeket, ugyanakkor olyan erős, hogy eltávolítja a koszt, rozsdát és zsírt a műhelyben, vagy a rászáradt ételmaradékot a grillrácsról.

  • Főzőedényeken: használja a DISH DROPS Folyékony mosogatószer koncentrátummal. Használat után nyújtsa ki, öblítse át alaposan, és hagyja, hogy visszanyerje eredeti formáját.
  • Ha szerszámokról távolítja el a zsírt és szennyeződést, használja a megfelelő tisztítószerrel, és öblítse ki a fent leírt módon.

Figyelmeztetés:

Ha a DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ Rozsdamentes fémszivacsot kinti szerszámokon, keréken vagy rozsdás felületen használja, ne használja újból edények vagy zöldségek tisztítására, mivel a rajta lévő maradványok átkerülhetnek az edényekre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.