BARACKOS MÁLNA FAGYLALT
HOZZÁVALÓK 6 SZEMÉLYRE
• 200 g barack lekvár
• 250 g tejszín, lehűtve
• 150 g édes sűrített tej
• 125 g málna
ELKÉSZÍTÉS
1. Turbó aprítóval aprítsuk teljesen egyneműre az őszibarack lekvárt.
2. Gyorskeverővel verjük fel keményre a tejszínhabot. Adjuk hozzá a sűrített tejet és az őszibarack lekvár felét, majd Mesterfogás szilikon keverővel óvatosan keverjük össze.
3. Töltsük a Gyorskeverő tartalmának a felét az Alacsony Fagyasztó Társba (1 L), majd a dzsem és a málna felét is. Ezután rétegezzük rá a maradék jégkrém keveréket, lekvárt és málnát.
4. Tegyük fagyasztóba legalább 8 órán keresztül.
5. Fogyasztás előtt legalább 10-15 perccel vegyük ki a fagylaltot a fagyasztóból, hogy tökéletes állagú legyen.