Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket szolgáltatásaink fejlesztésében. Továbbbi információ

onlinePénztárca

onlinePénztárca
Új a webáruházunkban: mert továbbra is hiszünk a Mindig többet adni! elv erejében :)
- OnlinePénztárcáddal már a következő vásárlásodnál fizethetsz - több mint 410 különböző webáruházban - közel 1 millió termék megvásárlásánál, pl: ruházatokra, háztartásigépekre, széfekre vagy páncélszekrényekre, mobiltelefonokra, lámpákra, ékszerekre, baba termékekre, élelmiszerekre, konyhafelszerelésekre, kozmetikumokra stb.

- Vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz automatikusan az onlinePénztárcádból fizetni az elfogadó webáruházakban.
 

Egy kedves onlinePénztárcás felhasználó így fogalmazott: "Az onlinePénztárcában az a legjobb, hogy egyszerre több száz webáruházban vagyok törzsvásárló és ehhez nem kell több száz helyre regisztrálnom!"

 

Gyakran ismételt kérdések

 1. Mi az onlinePénztárca?
  Az onlinePénztárca egy ingyenes virtuális pénztárca, amellyel egyszerre 410 webáruházban vagy törzsvásárló.
   
 2. Hogy kapom meg az onlinePénztárcát?
  Mai vásárlásod mellé adjuk ajándékba és beleteszünk automatikusan 5.000 Ft-ot. Az onlinePénztárcát csak a rendelés leadása után tudod átvenni!
   
 3. Mire és hol használhatom az onlinePénztárcámat?
  410 webáruházban tudsz spórolni vásárlásaidnál 10.000 Ft-onként 500 Ft-ot. PL: Egy termék vásárlásánál, amelynek az akciós ára 20.000 Forint, 1.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 19.000 Forintba fog az kerülni.
   
 4. A mostani vásárlásomnál is használhatom onlinePénztárcámat, ha még nem rendelkezem vele?
  NEM, de a következő vásárlásodnál 410 webáruház fogadja el onlinePénztárcádat.
   
 5. Mi van akkor, ha még nincs onlinePénztárcám?
  Semmi gond, a mai rendelésed végén tudod átvenni fél perc alatt
Tartalomhoz tartozó címkék: Akció