Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket szolgáltatásaink fejlesztésében. Továbbbi információ

TÖMEGNÖVELŐ

  • IZOM/TESTSÚLYNÖVELŐ TURMIXOK (SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ FORMULÁK)
  • Az emberek hajlamosak túlbecsülni a tényleges tápanyag-bevitelüket, amikor megpróbálnak izmot építeni. Más szavakkal, kevesebbet esznek, mint amennyit gondolnak és amennyire szükségük lenne az egyenletes és szignifikáns fejlődéshez!
  • Mindenki keresi a csodaszert, miközben nem vesz tudomást arról a tényről, hogy semmi nem hatásosabb, mint a megfelelő mennyiségű kalória, energizáló szénhidrát és izomépítő fehérje konzisztens fogyasztása!
  • Izom/testsúlynövelő formuláink magas minőségű fehérjék felhasználásával készülnek. A fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és -fenntartáshoz. Ennél fogva, tömegnövelő formuláink hozzájárulnak az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához.
  • Az állati eredetű fehérjék és a szójafehérje ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat (név szerint: hisztidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofán, valin), amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani.
Rendezés: