Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket szolgáltatásaink fejlesztésében. Továbbbi információ

VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG

SPECIÁLIS FORMULÁK – egy–két hatóanyaggal

A C-vitamin segít a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, és hozzájárul a normál kollagén-képződéshez, és ezen keresztül a porcok, a csontok, az erek, a fogíny, a fogak és bőr normál állapotának fenntartásához. Ezen kívül segít fenntartani az immunrendszer normál működését intenzív edzés alatt és után (ez a hasznos hatás plusz 200 mg C-vitamin bevitelével érhető el, az ajánlott napi C-vitamin-bevitel felett)!

A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az izmok normál működéséhez, valamint a csontok, a fogak normál állapotának fenntartásához, illetve a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához.

A magnézium hozzájárul a normál fehérjeszintézishez, az idegrendszer (a neurotranszmisszió és az izom-összehúzódások, ideértve a szívizom összehúzódását is) normál működéséhez, a fáradtság/kifáradás mérsékléséhez, a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz és az elektrolit-egyensúlyhoz.

Rendezés: