Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket szolgáltatásaink fejlesztésében. Továbbbi információ

Nutritiontrade KLUB

Nutritiontrade KLUB HŰSÉGPONT RENDSZER

2017.07.29-étől elindítottuk hűségpont rendszerünket :)

Mert nekünk fontos, hogy azok, akik bizalmat szavaztatok nekünk az elmúlt években, és mindazok, akik - reméljük még többen - ezt követően ismernek meg bennünket, továbbra is a legnagyobb odafigyelést, törődést és a legjobb kiszolgálást kapjátok tőlünk.

Mivel mostanra több mint 2500-an vagytok benne, már egészen klub hangulatot éreztünk, ezért mostantól ez hivatalosan is Nutritiontrade KLUB.

 

Ha még nem regisztráltál webáruházunkban, kérünk, tedd meg, mert a rendszer csak ezek után tudja nyomon követni az összegyűjtött pontjaidat.

Hűségpont rendszerünk regisztrált vásárlóinknak - a már korábban regisztráltaknak is - mostantól automatikusan gyűjti a pontokat.

Aki nem regisztrál, az kimarad!

 

Fontos, hogy minden vásárlásod előtt lépj be a fiókodba, de legkésőbb amikor összegyűjtötted a kosaradba mindazt, amit rendelni szeretnél, és a fizetés oldalra lépsz.

A fiókodban mindig napra készen látni fogod, hogy mennyi pontot szereztél már.

A pontokat felhasználhatod a következő vásárlásodnál vagy akár gyűjtheted hosszabb időn keresztül, és például karácsonykor szinte ingyen is vásárolhatsz tőlünk :)

 

Hűségpont rendszerünkben webáruházunk teljes termékválasztékára pontokat kapsz, nem csak a Scitec termékekre!

Mivel egyre nagyobb választékot kínálunk nektek, úgy gondoljuk, ha jól sáfárkodsz, akkor mostantól összességében a korábbinál még jobb áron vásárolhatsz tőlünk.

Bónuszként hűségpont rendszerünkben az akciós termékekre és a csomagajánlatokra is pontokat kapsz!

Sőt! Ezen túl lehetőségünk lesz olyan akciókra is, amikor egyes termékekre a hűségpontokat duplázzuk, vagy éppen dupla értékben tudod beváltani majd.

Hogy értesülj ezekről (is), kérünk, iratkozz fel hírlevelünkre!

 

Na jó. Remélem, igazán felcsigáztunk. Jöjjenek a részletek:

Minden 33 forintnyi vásárlás után 1 hűségpontot írunk neked jóvá, tehát pl.1000 Ft után 91 pontot :)

Egyes termékek - ritkán - ettől eltérhetnek mind lefelé, mind felfelé!

A szerezhető hűségpontokat minden termékoldalon az árak (és ha van, a termékcsalád) alatt megtalálod.

Az olyan termékek esetén, amiből több kiszerelés, íz vagy több szín és több méret van, mindig a legkisebb szerezhető pontot fogod látni, de persze a kosaradba tett termék tényleges értéke után fogja a rendszer számolni..

A szállítási költségért és utánvét díjért nem jár hűségpont. De ha a következő rendelésed kisebbre sikerülne (Foxpost csomagautomata esetén 25e alatti, minden más futárszolgálat választása esetén 50e Ft alatti - mert felette úgyis továbbra is ingyenes), akkor akár a szállítási díjra is beválthatod :)

Minden hűségpont a következő vásárlásodnál 1 Ft-ot ér, ez megkönnyíti a döntésed a pontjaid felhasználásáról.

 

Hűségpontjaidat 333 napig gyűjtheted - tudod, könnyű lesz megjegyezni: az adott vásárlásod 3%-át vásárolhatod le a következő rendelésedben, tehát 33 Ft 1 pont, amit 333 napig gyűjthetsz.

A pontok minden vásárlásodat követően automatikusan hozzáadódnak már meglévő pontjaidhoz. Hacsak el nem költöd őket minden vásárlásnál...

De 333 nap elteltével - létezik, hogy addig nem vásárolod le??? - ugyanilyen automatikusan törlődnek!

 

Amint kiszállításra kerül a csomagod, már meg is fogod kapni a pontokat.

Feltételezzük, hogy mindenki átveszi és ha még előre nem is tette - akár Barionnal, bankkártyával vagy átutalással -, ki is fizeti a megrendelt árut :)

Azonban ha mégsem így lenne, akkor - azt hiszem, természetes - elvesznek a pontjaid.

Csere esetén nem tudunk újabb pontokat jóváírni. Ha élsz az elállási jogoddal, akkor visszavonjuk az érintett termékekért kapott pontjaidat.

Ha személyes átvételt választasz üzletünkben, a pontok természetesen akkor is járnak, amint átveszed nálunk a termékeket.

Fontos, hogy automatikusan csak a webáruházban megrendelt termékek után tudunk pontot jóvá írni.

Ha mégis előzetes rendelés nélkül térnél be hozzánk az üzletbe, vagy amikor a csomagodért jössz és megtetszik még valami a boltban, jelezd előre, hogy regiszrált vásárló vagy webáruházunkban, és ha más kedvezménnyel nem élsz, akár így is jóvá tudjuk írni a pontjaidat :)

 

Csak a nálunk gyűjtött hűségpontjaidat tudod itt beváltani, és csak az online leadott megrendeléseid során.

A hűségpontok nem válthatóak készpénzre és nem tudjuk visszatéríteni.

Az összegyűjtött pontokat nem tudod átruházni másra, mivel a rendszer azt a te regisztrációdhoz kapcsolja.

 

A pontok beváltása nem is lehetne egyszerűbb.

A Pénztárban egy csúszka segítségével választhatod ki, hogy az összegyűjtött pontjaidból mennyit szeretnél ennél a rendelésnél beváltani.

Az egészet vagy csak egy részét. Te döntesz.

 

Most már csak be kell lépned - vagy regisztrálj gyorsan - és kiválaszthatod, hogy ma mi mindent szeretnél :)