Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket szolgáltatásaink fejlesztésében. Továbbbi információ

Folyékony mosogatószer koncentrátum DISH DROPS™ 1000 ml - Amway

3.500 Ft
3.150 Ft
350 Ft 10%
Menny.:db
Átvételi módok, szállítási díjak
Fizetési módok

A Dish Drops™ Folyékony mosogatószer koncentrátum könnyen áthatol a zsíron és a ráégett szennyeződéseken, csillogóan tisztává varázsolja az edényeket.

Méret: 1000 ml

Szerezhető hűségpontok: 96
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 08.
Gyártó: Amway
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Dish Drops™ Folyékony mosogatószer koncentrátum könnyen áthatol a zsíron és a ráégett szennyeződéseken, csillogóan tisztává varázsolja az edényeket. 

Kiemelkedő tulajdonságai:

Az alapos mosogatás nem lehetetlen feladat! Friss és pezsdítő citrusos illatának köszönhetően a Dish Drops™ Folyékony mosogatószer koncentrátummal a mosogatás kifejezetten kellemes időtöltés. Ez a kíméletes, de koncentrált mosogatószer hatékonyan áthatol a zsíron és a ráégett szennyeződéseken, csillogóan tisztára varázsolja a fazekakat, serpenyőket, evőeszközöket és cserépedényeket. Aloe verát, alfa-hidroxi savat (AHA) és japán shiso-növény természetes kivonatát tartalmazza, hogy megóvja a kezet a mindennapi mosogatás káros hatásaitól, így megelőzi a kéz kiszáradását és dehidratáltságát.

Az Amway elismert és kedvelt tisztítótermékeihez hasonlóan a DISH DROPS™ Folyékony mosogatószer koncentrátum négyféle természetes eredetű összetevőt tartalmaz, és minden konyhai eszközön, még a legkényesebb kristály, kínai és porcelánedényeken is biztonságosan használható.

Fontos tudnivalók:

  • Sokoldalú, kiemelkedően hatékony formula, mely biztonsággal használható étkészletek, poharak, főzőedények és serpenyők, evőeszközök, valamint a legkényesebb kínai, kristály, ezüst és porcelán tisztításához is.
  • Csökkenti a fűszerek, a hal és más erős ételek illatát.
  • Hosszan tartó, hatékony habot képez.
  • Mosogatás után öblítsd le a kezed.

Használata:

Biztonsággal használható étkészletek, poharak, főzőedények és serpenyők, evőeszközök, valamint ólomkristály, ezüst és porcelán tisztításához is.

  • Ha tálban vagy mosogatókagylóban mosogat, adagoljon 3 ml DISH DROPS™ Folyékony mosogatószer koncentrátumot, és töltse fel 5 liter meleg vízzel. A mosogatást követően az edényeket öblítse el.
  • A gazdaságos alkalmazáshoz keverjen össze 1 rész DISH DROPS™Folyékony mosogatószert 3 rész vízzel egy AMWAY™ Adagolóflakonban, rázza össze, majd tegyen kis mennyiséget egy szivacsra.
  • Használható edények, serpenyők és tepsik előáztatására, a zsíros szennyeződések és lerakódások feloldásához.
  • A szivacsok és mosogatókendők éllettartamának meghosszabbítása érdekében előbb alaposan öblítse le azokat meleg vízzel. Pumpáljon két adagot a flakonból a szivacsra vagy kendőre, szorítsa össze, hogy a folyadékot egyenletesen szétoszlassa, majd tegye félre a következő használatig.

Figyelmeztetés:

  • A termék használata után mosson kezet.

FIGYELEM:

 Súlyos szemirritációt okoz. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel, több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Metilizotiazolinont tartalmaz. Allergiás reakciókat okozhat. Az edény tartalmát kommunális hulladékgyűjtő ponton helyezze el. A teljesen kiürült edényt szelektív hulladékgyűjtőben helyezze el. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó.

Összetevők

Összetevő neve CAS szám Általános megnevezés
Water 7732-18-5 Víz
Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anionos felületaktív anyag
Cocamidopropyl Betaine 61789-40-0 Amfoter felületaktív anyag
Ethoxylated Alcohol (Pareth 8-7) 27252-75-1 Nemionos felületaktív anyag
Glycereth-26 31694-55-0 Szolubilizáló / nedvesítőszer
Propylene Glycol 57-55-6 Szolubilizáló / nedvesítőszer
Alcohol Denat 64-17-5 Szolubilizáló
Citric Acid 77-92-9 Szerves sav (pH-szabályozó)
Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Illat
Magnesium Hydroxide 1309-42-8 Habstabilizátor
Aloe Barbadensis Leaf Juice 94349-62-9 Bőrkondicionáló
Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Tartósítószer
Methylisothiazolinone 2682-20-4 Tartósítószer
Perilla Ocymoides Leaf Extract 90082-61-4 Bőrkondicionáló
     
Allergens    
Limonene 90082-61-4 Fragrance Allergen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.