Webáruházunkban cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket szolgáltatásaink fejlesztésében. Továbbbi információ

Élj sportosan Bemerrel!

Élj sportosan Bemerrel!
Edzés előtt energizál, edzés után segít a lazításban

Mindegy, hogy mi hajt a sportban – a BEMER melletted áll. Akár csak szeretnél tenni valamit önmagadért, ambiciózusan edzeni, akár profi sportoló vagy – az innovatív BEMER Premium-Set Evo termékeinkkel még jobban ki tudod pihenni magad. Szuper kipihent leszel, szuper egyszerűen. A BEMER stimulálni tudja a legkisebb erek vérellátását. Ez sok fiziológiai folyamatban játszik nagyon fontos szerepet a szervezetben. Pl. a pihenésnél, az alvásnál és a regenerálódásnál, valamint a fizikai és szellemi teljesítménytartalékok termelésénél.

A BEMER használatával a sejtek tápanyagokkal és oxigénnel való ellátása, valamint az anyagcsere-végtermékek elszállítása támogatható. Teljesen vegyi anyagok nélkül – mindössze napi 2 x 8 perc kezeléssel!

Hogyan javíthatja a BEMER a teljesítményed?

A BEMER fizikai érterápia akkor fejti ki a legjobb hatását, ha rendszeresen használjuk.

Tipp: Rögzítsd a B.Bed Evo kezelőegységet az ágyban, közvetlenül a matracvédő vagy a gumis lepedő alatt. Így a BEMER Premium-Set Evo mindig a rendelkezésedre áll, és könnyen beilleszthető a napi rutinodba. Az éjszakai program ráadásul a legelfoglaltabbak számára is biztosítja a maximális regenerációt!

Kettő az egyben

Annak érdekében, hogy még többet hozz ki a 2 x 8 perces BEMER kezelésből, és az erőnlétedet még jobban fellendítsd, kiegészítésképpen a B.Body Evóval egyidejűleg használhatod a BEMER B.Spot modult is.

Használhatod reggel és este, vagy az edzéseidhez igazíthatod - előtte energizál, utána lazít.

Az intenzív applikátorokkal helyileg is kezelheted a kritikus részeket, megerőltetések, sérülések után felgyorsíthatod a regenerálódást.

Utána egy pohár víz

A BEMER-rel végzett kezelést úgy képzeld el, mint egy „belső fitnesz gyakorlatot”. A vérednek vízre van szüksége, hogy egyenletesen és gyorsan tudjon áramolni. Akkor képes elvégezni a feladatát, vagyis ellátni a szervezet szerveit, izmait és szöveteit oxigénnel és tápanyagokkal.

Tehát készíts magad mellé egy kulacs vizet, és igyál kezelés előtt és után is!

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogy a te hatékonyságodat, sikereidet miben hogyan segíti a Bemer, és hogy hogyan tudsz hozzájutni, keresd Krasznai Tamást bizalommal! Telefonon, e-mailen vagy itt az üzletben :)

Tartalomhoz tartozó címkék: Bemer